Μαζική Αποστολή E-mail

Μαζική Αποστολή E-mail

Στις μέρες μας, υπάρχει πληθώρα προϊόντων για να διαλέξετε. Αν θέλετε τα προϊόντα που παρέχετε εσείς να έχουν προτεραιότητα για τους πελάτες σας, δοκιμάστε το Email Marketing.
Eίναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Για ποιο λόγο;
Χτίζει στενές σχέσεις ανάμεσα σ΄εσάς και τους πελάτες σας.
Eίναι οικονομικό και λειτουργεί καλά και στις κινητές συσκευές. Το Email Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος προκειμένου να αναπτύξετε σχέσεις με υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες.

Οι υπηρεσίες Email Μarketing έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά.
Το πρώτο είναι μια βάση δεδομένων με επαφές, στην οποία αποθηκεύονται τα στοιχεία των πελατών σας. Τα περισσότερα προγράμματα σας παρέχουν την επιλογή πέραν του email να συμπεριλάβετε πρόσθετα στοιχεία, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση και άλλες πληροφορίες.
Αρχίστε να δημιουργείτε τη βάση δεδομένων email προσθέτοντας τα δεδομένα πελατών που έχετε ήδη στη διάθεσή σας. 
Στη συνέχεια, θέλετε να δώσετε τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγράφονται αλλά και να καταργούν την εγγραφή τους μόνοι τους. Για αυτό υπάρχει μια ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, την οποία μπορείτε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας, αντιγράφοντας ένα μικρό τμήμα κώδικα. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλουν αυτήν τη φόρμα για να εγγραφούν και να λαμβάνουν τα email σας. Ακολούθως, αυτά τα δεδομένα μεταφέρονται αυτόματα στη βάση δεδομένων των επαφών σας.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!