Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Πίνακα Ζωγραφικής. Απεριόριστες Επιλογές.

Η εκτύπωση των φωτογραφιών σας σε καμβά ζωγραφικής και η μετατροπή τους σε πίνακα Box χωρίς πλαίσιο είναι μόνο η αρχή από τις επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε στην Quality Publishing Solutions. Η ευρεία γκάμα επιλογών μας όσον αφορά το φινίρισμα του νέου σας, μοναδικού πίνακα και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, θα αναδείξουν τον πίνακά σας σε πραγματικό έργο τέχνης.

deigmata-foto10
deigmata-foto11
deigmata-foto12
deigmata-foto13
deigmata-foto14
deigmata-foto15
deigmata-foto16
deigmata-foto17
deigmata-foto2
deigmata-foto3
deigmata-foto4
deigmata-foto5
deigmata-foto6
deigmata-foto7
deigmata-foto8
deigmata-foto9
general-arxiki
general-bw-karbouno
general-egxromo-crayon
general-egxromo-sketch-1
general-egxromo-sketch-xondro
general-egxromo-thick-oil
general-egxromo-watercolor
general-impast
general-oil-paint
general-paint-effex-1
general-paint-effex-like-oil
general-thick-oil

Εκτυπώνουμε την αγαπημένη σας φωτογραφία σχεδόν από οποιοδήποτε μέσο. Σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Μέσα από ειδικές επεξεργασίες, σας επιτρέπουμε να επιλέξετε την αγαπημένη σας φωτογραφία από οποιοδήποτε μέσω είτε είναι από το κινητό σας, τη φωτογραφική σας, το Instagram, το Facebook ή τον υπολογιστή σας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Αφήστε σε εμάς όλα τα υπόλοιπα. Σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Μετατροπή Φωτογραφίας σε Έργο Τέχνης

Αν θέλετε ο νέος σας πίνακας να είναι τόσο μοναδικός όσο και οι στιγμές που ζήσατε, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Με τη δημιουργική μας ματιά και την εξειδίκευσή μας στην επεξεργασία εικόνας, μπορούμε να μετατρέψουμε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε πραγματικό έργο τέχνης. Μην περιμένετε άλλο! Στείλτε μας σήμερα τις δικές σας φωτογραφίες και εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Φωτογραφία σε πολλαπλούς πίνακες

Έχουμε δεκάδες διαφορετικά παραδείγματα πολλαπλών φωτογραφιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το τελικό σχήμα του πίνακα που θέλετε.

Πολλαπλές φωτογραφίες στον ίδιο πίνακα

Έχουμε δεκάδες διαφορετικά παραδείγματα πολλαπλών φωτογραφιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε το τελικό σχήμα του πίνακα που θέλετε.

Ειδικά Εφέ στη Φωτογραφία

Μπορούμε και αναδεικνύουμε τη φωτογραφία σας, με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες γραφιστικές τεχνικές, ώστε το αποτέλεσμα να σας εκπλήξει. Επιλέγετε τις αγαπημένες σας τεχνικές από τα δείγματα που έχουμε ήδη δημιουργήσει, ώστε να δείτε και εσείς πόσο μοναδική μπορεί να γίνει η δική σας φωτογραφία... Τόσο μοναδική που θα μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης!

Ειδική Προσφορά για Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά & Προσθήκη Ειδικών Εφέ & Τελάρωμα

Κάνετε σήμερα ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε ένα δικό σας άνθρωπο! Ανανεώστε το χώρο σας και δώστε του μια νέα πνοή! Επιλέξτε σήμερα την αγαπημένη σας φωτογραφία, εκπλαγείτε από τα ειδικές μας τεχνικές και τυπώστε την με απαράμιλλη ποιότητα στα ειδικά μας μηχανήματα, με άοσμα μελάνια κατάλληλα για την παραμονή τους σε χώρους που εργάζονται ή ζουν άνθρωποι.
Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις προνομιακές μας τιμές...

Τιμοκατάλογος Προσφορών

Για όποια διάσταση δεν μπορείτε να εντοπίσετε, μπορούμε να σας δώσουμε μια αποκλειστική προσφορά.

30 cm Χ 30 cm
29 €
40 cm Χ 30 cm
35 €
50 cm Χ 50 cm
40 €
50 cm Χ 70 cm
49 €
70 cm Χ 70 cm
59 €
100 cm Χ 30cm
45 €
100 cm Χ 70 cm
80 €
100 cm Χ 100 cm
100 €

Όλες οι τιμές προσφοράς περιλαμβάνουν ΦΠΑ, την εκτύπωση σε ευρωπαϊκό βαμβακερό καμβά, την επεξεργασία της εικόνα σας, το υλικό του τελάρου σε 2.5εκ., το τελάρωμα της εκτύπωση πάνω στο τελάρο. Δεν περιλαμβάνεται η αποστολή του στο χώρο σας ή επιλογή φωτογραφίας από τη δική μας συλλογή φωτογραφιών.

Με ενδιαφέρει! Τι κάνω τώρα;

Στείλτε μας σήμερα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τη δική σας φωτογραφία με τη διάσταση που επιθυμείτε να δείτε, με το όνομά σας και στοιχεία επικοινωνίας για να δείτε τα δικά σας δείγματα.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!