Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι ολοκλήρωσης συναλλαγών με την εταιρεία μας αναφέρονται παρακάτω.

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή e-banking

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας.
Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking!

Από οποιαδήποτε τράπεζα και αν διαθέτετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω ΙΒΑΝ λογαριασμό:

logo eurobankEUROBANK
0026.0187.03.0200391239
GR5802601870000030200391239
SWIFT-BIC: EFGBGRAA


Για τη διευκόλυνσή σας, σε περίπτωση που διαθέτετε κάποια από τις παρακάτω τράπεζες, μπορείτε να ολοκληρώσετε ενδοτραπεζικές μεταφορές με τον απλό λογαριασμό της κάθε τράπεζας:  

logo peiraiosΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

50 2208 3247 063
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

logo nbgΕΘΝΙΚΗ
108-34-35-55-53
SWIFT-BIC: ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 210 9732810 ή 210 5220795, ή μέσω fax στο : 210 9732810.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής. 

2. Μέσω χρέωσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για την εξώφληση της παραγγελίας σας. Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 12 δόσεις (με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 35 €), σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας (οι χρεωστικές δεν δέχονται δόσεις). Η μηνιαία επιβάρυνση είναι περίπου 0.5% που αντιστοιχεί σε ετήσιο επιτόκιο 10.8%. Για παράδειγμα για αγορές αξίας € 1000 με 12 δόσεις θα πληρώσετε τελικά €1060 δηλαδή 12 μήνες x 0.5% επιβάρυνση = 6% περισσότερο.

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας για παραγγελίες που αφορούν αποστολή στο χώρο σας, θα σας ζητηθεί να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2109732810. Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις μας υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει ο πιστωτικός έλεγχος επιτόπου. Για την αποδοχή και την χρέωση της κάρτας κρίνεται απαραίτητο να είναι παρών ο κάτοχός της και να έχει μαζί του την ταυτότητά του.
Ζητάμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε κανέναν τρίτο.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!