Εκτύπωση Αφίσας

Εκτύπωση Αφισών Οποιουδήποτε μεγέθους

Τι είναι οι αφίσες;

 Οι αφίσες αποτελούνται συνήθως από ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί τυπωμένο με κείμενο και εικόνες και τοποθετούνται σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη παρόμοια επιφάνεια.Αποτελούν ένα αποτελεσματικό διαφημιστικό μέσο προβολής για κάθε επιχείρηση και μπορούν να απεικονίζουν οποιοδήποτε επιθυμητό περιεχόμενο (πληροφορίες, παροχές, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις κλπ).

Σε ποιους χρησιμεύουν οι αφίσες;

 Είναι ωφέλιμες για κάθε επιχείρηση, η οποία θέλει να διαφημίσει τόσο τα βασικά στοιχεία της όσο και την εκάστοτε υπηρεσία/παροχή/εκδήλωση που παρέχει και θεωρεί ότι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στον υποψήφιο πελάτη.

Τι επιλογές υπάρχουν στην Εκτύπωση Αφισών;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι αφίσες εσωτερικής χρήσης ως προς το μέγεθός τους συνήθως κυμαίνονται από 29x42εκ. (A3) μέχρι 50X70εκ. (B2). Στις αφίσες εξωτερικού χώρου επιλέγονται τα μεγέθη από 50x70εκ. έως 70x100εκ. Οι αφίσες για τις στάσεις των λεωφορείων μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 1,40x2,00m.

ΥΛΙΚΑ

  • Χαρτί

Η πιο οικονομική εκδοχή είναι σε χαρτί. Στης εσωτερικής διακόσμησης επιλέγονται είτε 150 γραμμαρίων είτε 300 γραμμαρίων. Εξωτερικής χρήσης επιλέγονται συνήθως 80 γραμμαρίων, αν πρόκειται να κολληθούν, 150 γραμμαρίων αν θέλουμε κάτι ελαφρύ και για αυξημένες αντοχές επιλέγεται το χαρτόνι κουσέ 300 γραμμαρίων.

Άλλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι:

  • Μουσαμάς
  • Καμβάς
  • Δίχτυ
  • Φωτογραφικό χαρτί

Αποκτήστε τις δικές σας αφίσες!

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!