Εκτύπωση Αυτοκόλλητα Δαπέδου

Εκτύπωση Αυτοκόλλητων Δαπέδου

Τι είναι τα Αυτοκόλλητα Δαπέδου – Floorgraphics;

Το floor graphic είναι ψηφιακή εκτύπωση επικαλυμμένη με αντιολισθητική μεμβράνη, έτσι ώστε να είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στην καθημερινή χρήση. Η παραγωγή των γραφικών γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα έγχρωμων βινυλίων αλλά και ψηφιακών εκτυπώσεων, τα οποία στην συνέχεια με την βοήθεια ειδικής αντιολισθητικής πλαστικοποίησης Floorgraphic τοποθετούνται στο δάπεδο.

Πού χρησιμοποιούνται τα αυτοκόλλητα δαπέδου και για ποιο λόγο;

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου – floor graphics προτείνονται για μια μοντέρνα διακόσμηση εσωτερικών χώρων, αλλά και εξωτερικών χώρων. Τοποθετούνται σε σπίτια, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, εμπορικά κέντρα, super market, γήπεδα, μουσεία ή όπου αλλού θέλετε για χρήση διακόσμησης ή διαφήμισης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι μια εντυπωσιακή εφαρμογή που μπορεί ταυτόχρονα να δώσει λύσεις τόσο διακοσμητικές όσο και σήμανσης.

Φέρνει το μήνυμά σας στα πόδια του πελάτη σας! Μέσα στο διαφημιστικό θόρυβο, υπάρχουν γραφικά που προσελκύουν το βλέμμα, τα floor graphics! Μπορείτε να τονίσετε μηνύματα, να δώσετε πληροφορίες κατεύθυνσης όπου αυτό χρειάζεται, ακόμη και να ντύσετε ένα ολόκληρο δάπεδο με όποιο θέμα σας αρέσει, δένοντας αρμονικά τον εξωτερικό χώρο με τον εσωτερικό & την αρχιτεκτονική του κτιρίου σας.

Ποιος είναι ο τρόπος τοποθέτησής τους;

H τοποθέτησή τους γίνεται όπως ακριβώς και η αφαίρεση τους, γρήγορα και εύκολα! Καθαρίζονται δε όπως το υπόλοιπο πάτωμα, ενώ κατά την αφαίρεση τους δεν αφήνουν υπολείμματα στο δάπεδο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο τηλέφωνο 2105220795 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να συζητήσουμε τα σχέδιά σας, αλλά και τις ιδέες σας!

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!