Εκτύπωση Βιβλίων

Εκτύπωση Βιβλίων

Η offset, αλλά και η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων που μπορούμε να σας παρέχουμε, ανήκουν στις βασικότερες υπηρεσίες μας.

 Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό μας μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τόσο τις ποσότητες παραγωγής βιβλίων μικρού τιράζ όσο και εκείνες που είναι πιο απαιτητικές και μεγαλύτερου τιράζ.
 

Να επιλέξω offset ή ψηφιακή εκτύπωση για το βιβλίο μου;

 Αν πρόκειται να προχωρήσετε στην εκτύπωση των μέχρι και 500 αντιτύπων, τότε μπορείτε να επιλέξετε την ψηφιακή εκτύπωση. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, μπορούμε να παράγουμε για εσάς, ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε σε ελάχιστους - σχεδόν μηδενικούς χρόνους παραγωγής, σε πολύ προσιτή τιμή και σε άριστη ποιότητα.
 Αν πρόκειται να προχωρήσετε στην εκτύπωση περισσότερων από 500 αντιτύπων, τότε η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι η offset εκτύπωση. Τα βιβλία παράγονται σε μεγάλες ποσότητες με χαμηλό κόστος και η ποιότητά τους είναι αδιαπραγμάτευτη.
 

Τι επιλογές υπάρχουν στην εκτύπωση βιβλίων;

 Στην QPS εκτυπώνουμε βιβλία όλων των ειδών και προδιαγραφών από ταξιδιωτικά, λογοτεχνικά, ιστορικά και παιδικά βιβλία μέχρι εγκυκλοπαίδειες, σε διάφορα σχήματα και με διαφορετικού τύπου ειδικές βιβλιοδεσίες. Εκτός της κλασικής βιβλιοδεσίας με κόλλα, αναλαμβάνονται εργασίες που απαιτούν καλλιτεχνική βιβλιοδεσία ή βιβλιοδεσία με κόλλα ειδικών προδιαγραφών (Pur).
Συνήθως στην Ελλάδα, οι εκτυπώσεις των βιβλίων γίνονται με χαρτί κιτρινωπό Σαμουά 80γρ έως 100γρ. Τα εξώφυλλα γίνονται από χαρτί Velvet 250-300γρ με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Τα παραπάνω είναι τα πιο διαδεδομένα χαρακτηριστικά λογοτεχνικών βιβλίων.
Οι διαστάσεις συνήθως είναι 14 x 21 εκατοστά.
 

Προχωρήστε στην Εκτύπωση των δικών σας Βιβλίων!

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!