Εκτύπωση Door Hangers

Εκτύπωση Door Hangers Ξενοδοχείων

Τι είναι τα Door Hangers και σε ποιους χρησιμεύουν;

 Τα Door Hangers (μην ενοχλείτε – δωμάτιο ελεύθερο), είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενώνες, αλλά και ένα πολύ καλό μέσο για προώθηση μηνυμάτων.

 Οι "Δείκτες Πόρτας", είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει να προβάλλετε την επιχείρησή σας αφού είναι προορισμένα να είναι πάντοτε χρήσιμα!

Τι επιλογές υπάρχουν στην Εκτύπωση Door Hangers;

 Στην QPS σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε Door Hangers με δικά μας καλούπια ή δικό σας σχέδιο, για τις πόρτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων. Παρέχουμε ψηφιακή εκτύπωση για μικρές ποσότητες και offset εκτύπωση για μεγαλύτερες (είτε για μονόχρωμη είτε για έγχρωμη εκτύπωση). Μπορούμε ακόμη, να το τελειοποιήσουμε με πλαστικοποίηση ή ακόμα και με χρυσοτυπία ή ασημοτυπία.

 Φροντίζουμε πάντοτε για την καλύτερη ποιότητα των υλικών μας (όπως PVC) και συγχρόνως σας παρέχουμε τεράστια ποικιλία επιλογών, σε όποια ποσότητα επιθυμείτε και στις καλύτερες τιμές.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!