Εκεί που τόλμησαν οι αετοί, αλλά τους πρόλαβε ο Εφιάλτης

 

"Εκεί που τόλμησαν οι αετοί, αλλά τους πρόλαβε ο Εφιάλτης"  |  Καραχάλιος Πραξιτέλης

Αρ. σελίδων:

ISBN: 

Έτος έκδοσης: 

Μέγεθος: 

Έκδοση: 1η

Μαλακό εξώφυλλο

"Εκείνο το πρωινό του Ιουλίου, ζεστό κι ανυπόφορο, προοιώνιζε στην εξέλιξη της ημέρας που ακολουθούσε, εις την καρδιά της Λεμεσσώτικης Βάσας, έπαρση εθνικού παλμού. Ένα παραλήρημα πατριωτισμού. Επέτειος ημέρα η 26η Ιουλίου, για την ομάδα οκτώ επιλέκτων μαχητών. Οκτώ ατρόμητα ελληνόπουλα - νεαρά παλληκάρια, που προτιμήθηκαν μεταξύ πολλών, να γίνουν ήρωες. Ήρωες στον βωμό της θυσίας, για την τιμή της Πατρίδος."

"Και το προτιμούσαν, από μια ζωή χλευασμού και ευτελισμού της ανθρώπινης ψυχής! Το νέο αίμα κόχλαζε μέσα στις φλέβες τους και υποκινούσε σε μια θρυλική ανταρσία. Ο ιερότατος κανόνας διατηρούσε σε πλήρη ισχύ τις διατάξεις του, παρμένος αυτούσιος από την αρχέγονη Ελλάδα."

"Η Μάννα Ελλάδα οδύρετο για την θηριωδία εις βάρος της πολύπαθης θυγατέρας της, της Κύπρου. Στην απόγνωσή της, μάζευε τα παλληκάρια της και τα ‘στελνε σε βοήθεια. Ήταν η μαύρη περίοδος του 1964. Βαρύς ο απολογισμός, αφού τα παιδιά της Πατρίδος είχαν ενστερνισθεί το αξίωμα τούτο’ «Ηδύ το υπέρ Πατρίδος θνήσκειν!» Το γνώριζαν τούτο το οδοιπορικό τα παιδιά, η νέα γενιά της Μάννας και της θυγατέρας. Οδοιπορικό κίνησης προς τον θάνατο."

Φωτογραφίες

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!