Εκτύπωση Φακέλλων Παρουσίασης Κύριο

Εκτυπώσεις Folder

Τι είναι οι φάκελοι παρουσίασης;

Οι φάκελοι παρουσίασης ή αλλιώς folders, είναι αυτοί που συγκεντρώνουν όλα σας τα έντυπα, τα έγγραφα και τις επιστολές για τη παρουσίαση της επιχείρησής σας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό ο δικός σας φάκελος παρουσίασης να είναι εντυπωσιακός και με το λογότυπό σας άρτια και σωστά σχεδιασμένο.

Σε ποιους χρησιμεύουν οι φάκελοι παρουσίασης;

Είναι χρήσιμα για κάθε επιχείρηση λόγω του ότι συγκεντρώνουν τα έντυπα που διαθέτετε, τα οποία περιέχουν τους τομείς που δραστηριοποιείστε. Στη συνέχεια, ανάλογα με το είδος του πελάτη - συνεργάτη, μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα folder μαζί και την επαγγελματική κάρτα σας και να έχετε μία ευέλικτη, ανανεώσιμη, πλήρη και σοβαρή εταιρική παρουσίαση.

Τι επιλογές υπάρχουν στην εκτύπωση φακέλων παρουσίασης;

 Δε χρειάζεται να ρισκάρετε τον αντίκτυπο του προωθητικού σας υλικού όταν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη μας ποικιλία από επαγγελματικούς φακέλους παρουσίασης. Έχουμε δεκάδες όμορφα και πρακτικά σχέδια φακέλων να επιλέξετε καθώς και χρώματα και φινιρίσματα – από ματ μέχρι γυαλιστερή επίστρωση- για επιπρόσθετη προστασία.  
 Σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών, καλουπιών, τσεπών και θηκών ανάλογα με το πόσο θέλετε να τους γεμίσετε.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!