Πινακίδα Plexiglass με αποστάτες Κύριο

Πινακίδα Plexiglass με αποστάτες

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία αναγνώρισης της επιχείρησής σας είναι η επιγραφή σας! Μία εντυπωσιακή και επιβλητική πινακίδα που δίνει την εικόνα σας έξω από το γραφείο, το κατάστημα ή την οικοδομή σας, θα δηλώσει την ιδιότητά σας και θα δώσει υπεραξία στο επάγγελμά σας.

Μια λειτουργική και ταυτόχρονα αισθητικά ωραία επιγραφή, σας εγγυάται την αναγνωρισιμότητα που επιζητάτε!

Η δημιουργία και κατασκευή μιας επιγραφής που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας και όχι κόστους. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας και τις σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε επιγραφές που ταιριάζουν τόσο στο χαρακτήρα της επιχείρησής σας όσο και στις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.

Γιατί να επιλέξετε μία επιγραφή από Plexiglass;

H πινακίδα Plexiglass αποτελεί την πιο μοντέρνα και κομψή λύση για την προβολή σας! Οι επιγραφές που κατασκευάζονται εξολοκλήρου από Plexiglass ενδείκνυνται για υψηλού επιπέδου αισθητικό αποτέλεσμα! Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε επαγγελματική πινακίδα με το δικό σας λογότυπο,τα χρώματα και τα γραφικά που θέλετε. Η πινακίδα αυτή θα κάνει άμεσα τη διαφορά απο όλες τις άλλες που θα βρίσκονται δίπλα της.

Τι επιλογές υπάρχουν στις πινακίδες Plexiglass;

Τα Plexiglass διατίθενται σε διάφορα πάχη. Οι διαστάσεις είναι στην ευχέρεια του πελάτη και η ποιότητα εγγυημένη από εμάς.

  • Επεξεργασία μέσω Laser για την χάραξη των γραμμάτων
  • Συνδυασμός με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα
  • Plexiglass με ή χωρίς αποστάτες
  • Plexiglass εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου
  • Με εκτύπωση απευθείας πάνω στο υλικό ή με γράμματα κοπής
  • Ντυμένα με αυτοκόλλητες μεμβράνες ή ψηφιακή εκτύπωση
  • Επιγραφές μοριακού φωτισμού (όπως στους σταθμούς μετρό): Kατασκευάζονται από χοντρό plexi glass, με εγχάρακτα γράμματα στο χρώμα που θέλουμε. Ο φωτισμός διαχέεται από το πάνω μέρος της επιγραφής σε ολόκληρο το Plexiglass.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!