Το αίμα μου για σένα πατρίδα

"Το αίμα μου για σένα πατρίδα"  |  Καραχάλιος Πραξιτέλης

Αρ. σελίδων:

ISBN: 

Έτος έκδοσης: 

Μέγεθος: 

Έκδοση: 1η

Μαλακό εξώφυλλο

 Ο Μιχάλης «…συγκέντρωνε όλα τα εχέγγυα και τις προδιαγραφές, για να ενταχθεί στις στρατιές των Αγγέλων του Κυρίου και Θεού μας, εν όσω άγγελος προστάτης είχε «χρησθεί» εν ζωή, λειτουργών και διακονών υπέρ κάθε αδυνάτου…».

 Πρόκειται για πραγματική ωδή στη μνήμη ενός αδικοχαμένου ήρωα της Ελληνικής Αστυνομίας του ΒΑΣΙΛΑΚΗ Μιχάλη, που γεννημένος για την αρετή, έπεσε την 15-5-2006, σε ηλικία 23 ετών, πολεμώντας την τρομοκρατία. Ο ατρόμητος άνθρωπος με τα πληθωρικά προσόντα, την ακλόνητη πίστη σε αρχές και αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε πλουσιοπάροχα από την οικογένειά του, δεν είχε αναστολές ή αμφιβολίες για το υπέρτατο καθήκον, για το δρόμο που οδηγεί στην αθανασία και τρέφει το φάρο της αρετής, για να παραμένει ορατός στους επιλήσμονες του χρέους.

 Την «παρασημοφόρηση» ενός σπουδαίου τέκνου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ναξιώτικης γης, κάνει με τον πιο εύγλωττο και μοναδικό τρόπο ο συγγραφέας, ο οποίος δεν παραλείπει να θίξει και βαθύτερα ζητήματα της σημερινής πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας.

Φωτογραφίες

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!