Δημιουργία Λογοτύπου

Δημιουργία Λογοτύπου

Τι είναι ο Σχεδιασμός Λογοτύπου;

Το λογότυπο (logo) αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/σύμβολο) μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού ή ενός ιδρύματος, και αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας.

 Χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας προς την αγορά, προκειμένου να κάνει την επιχείρηση αναγνωρίσιμη. Το λογότυπο εκφράζεται από ένα γραφιστικό σχέδιο/σύμβολο, το όνομα της εταιρείας/οργανισμού, ή με συνδυασμό των δύο παραπάνω.

 Καθώς το λογότυπο είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί και την κάνει αναγνωρίσιμη, αυτό θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ηλεκτρονική είτε outdoor.

 Ένα σωστά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας/οργανισμού που εκπροσωπεί και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Γιατί είναι σημαντική η Δημιουργία Λογοτύπου;

Οι άνθρωποι, ως επί το πλείστον δίνουμε μεγάλη βάση στο κομμάτι της όρασης - του φαίνεσθαι - και της εικόνας. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι το λογότυπό σας θα δώσει με μια ματιά την πρώτη εικόνα. Γι' αυτό λοιπόν, εάν το λογότυπό σας είναι καλοσχεδιασμένο, θα έχετε ήδη κερδίσει την εικόνα του επαγγελματισμού.

Ένας δεύτερος λόγος που επιβεβαιώνει ότι πρέπει να διαθέτετε λογότυπο, είναι η μνήμη. Τι θα πει αυτό; Ότι τείνουμε να θυμόμαστε περισσότερο τα λογότυπα, παρά ονόματα. Συνεπώς, το λογότυπο είναι εκείνο που θα αποτυπωθεί στο μυαλό τους μακροπρόθεσμα.

Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο υποδηλώνει ποιότητα, εάν το λογότυπό σας τη διαθέτει, τότε προοικονομείτε στους πελάτες σας και την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών σας.

Τέλος, αν μη τι άλλο το λογότυπο θα σας κάνει ξεχωριστούς και θα σας χαρίσει τη μοναδικότητα ανάμεσα σε άλλες παρόμοιες και μη, επιχειρήσεις με τη δική σας. Η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές σας θα αποτελέσει ένα ακόμη πλεονέκτημα για εσάς!

 

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!