Μαζική Αποστολή FAX

Μαζική Αποστολή FAX

Τι είναι η Μαζική Αποστολή FAX και σε τι θα με ωφελήσει;

Είχατε σκεφθεί ποτέ την προσέγγιση των πελατών σας μέσω fax;

Αν όχι, ξανασκεφθείτε το για τους παρακάτω λόγους:

  • Η μαζική αποστολή fax είναι ένας άμεσος, γρήγορος και αποδοτικός τρόπος να επικοινωνήσετε το μήνυμα που θέλετε στον πελάτη σας.
  • Μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα ικανοποιητικό όγκο κειμένου στο fax που θα στείλετε με στόχο μια αποτελεσματική διαφημιστική καμπάνια.
  • Λόγω της έντυπης μορφής του, το fax «τραβάει» το βλέμμα του παραλήπτη. Είναι εκεί μπροστά του: Εκτυπώνεται και το βλέπει.

 Στην Quality Publishing Solutions συντάσσουμε και επεξεργαζόμαστε το περιεχόμενο που επιθυμείτε, στη συνέχεια, μας δίνετε τους αριθμούς των παραληπτών και τέλος, το αποστέλλουμε άμεσα και οικονομικά.

Ακόμη αναλαμβάνουμε και μαζικές αποστολές φαξ στοχεύοντας σε υπάρχον ή νέο πελατολόγιο ώστε να προωθούνται νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να διατηρήσετε την επαφή σας με το αγοραστικό κοινό σας. 

Διαμορφώνουμε το κείμενο του φαξ με καλαίσθητο περιεχόμενο και εικόνες που προβάλλουν την ταυτότητα της εταιρείας σας και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο στόχο των προωθητικών ενεργειών σας.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!