Ο Ερατεινός έρωτας των αισθήσεων & των παραισθήσεων

 "Ο Ερατεινός έρωτας των αισθήσεων & των παραισθήσεων"  |  Καραχάλιος Πραξιτέλης

Αρ. σελίδων:

ISBN: 

Έτος έκδοσης: 

Μέγεθος: 

Έκδοση: 1η

Μαλακό εξώφυλλο

 Τα ενδιάμεσα χρόνια που παρήλθαν, άφησαν πίσω τους μια γλυκειά και συγχρόνως μια πικρόχολη γεύση, των όσων διαδραματίστηκαν και με το τρυφερό τους περίγραμμα. (...) Τα ανεπούλωτα σημάδια εκείνης της χειρουργικής δράσης στο μέρος της καρδιάς, θύμιζαν απλά και μόνο τη διέλευση κάποιου έρωτα "χρυσής ευκαιρίας!". Αυτού, που εμφανιζόμενος αντιπάλεψε με τα συντρίμμια, στην πρόσκαιρη διαδρομή του, για να πιστοποιήσει τα αναγνωριστικά χαρακτηριστικά του!

"Γιατί είχε δεσμευτεί το ένστικτο της "αυτοσυντήρησης"; Ήταν μια σκηνοθετημένη δημαγωγία, που κολάκευε με απατηλό τρόπο δυο αφελείς;"

"Ήταν ένα φευγαλέο γεγονός, που συγκυρίες επέτρεψαν την ανάδυσή του απ' το πουθενά και μόνο για να ζημιώσει; Γιατί δεν εντοπίστηκαν ποτέ οι αρμοί και τα σημεία σύγκλισης της αρτιμελούς υπέροχης σχέσης, που τους γεννούσε αισιοδοξία για τη ζωή;"

 

 

Φωτογραφίες

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!