Εκτύπωση Συνταγολογίων

 Συνταγολόγια

 Ποιους αφορά η Εκτύπωση Συνταγολογίων;

 Για κάθε επαγγελματία γιατρό ένα προτυπωμένο συνταγολόγιο είναι άκρως απαραίτητο (σημειώσεις, συνταγές) και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέσο προβολής και να γίνει εργαλείο για την καλύτερη προώθηση της εικόνας του.

 Γιατί να προχωρήσω στην Εκτύπωση Συνταγολογίων;

  Η Εκτύπωση Συνταγολογίου αποτελεί μέρος της συνολικής εικόνας ενός επαγγελματία. Τα Συνταγολόγια προσδίδουν κύρος και σοβαρότητα προς πελάτες και συνεργάτες και μια γενικότερη ποιοτική εικόνα για το ιατρείο σας. Επίσης, μέσω των συνταγολογίων οι πελάτες σας έχουν πάντα τα στοιχεία σας διαθέσιμα συμπληρωματικά μιας επαγγελματικής κάρτας.

 Πόσο δύσκολο είναι να γίνει η Σχεδίαση και Εκτύπωση Συνταγολογίου;

 Με τα σημερινά μέσα και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, η QPS μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα έτοιμων σχεδίων για συνταγολόγια, αλλά και να βρει για σας το καλύτερο δυνατό σχέδιο για την εκτύπωση των συνταγολογίων σας σε απλό χαρτί γραφής ή σε χαρτί πολυτελείας, μονόχρωμα ή δίχρωμα και άλλα.

 Τα συνταγολόγια συνήθως είναι σε μπλοκ των 50 φύλλων και στην κλασική διάσταση 14.5 Χ 21 (Α5). Βεβαίως, έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε μπλοκ σε κάθε διάσταση και σε κάθε ποσότητα είτε μικρού τιράζ είτε μεγαλύτερου.

 Μπορείτε να παραγγείλετε τα συνταγολόγιά σας μέσω τηλεφώνου ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στέλνοντάς μας τα στοιχεία που θα αναγράφονται επάνω στο συνταγολόγιο. Θα σας απαντήσουμε με δείγμα του συνταγολογίου πριν προχωρήσουμε στην εκτύπωση.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!