Εκτύπωση Καρτών Letterpress Κύριο

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών Letterpress

Τι είναι η Εκτύπωση Letterpress - Βαθυτυπία;

Η Βαθυτυπία/Υψιτυπία ("Letterpress") αποτελεί μία από τις παλαιότερους μεθόδους εκτύπωσης. Χαρακτηριστικό της είναι το βάθος που δημιουργείται σε επιθυμητά σημεία επάνω στο χαρτί (γράμματα, σχέδια κλπ.) Η εκτύπωση γίνεται με ένα αρσενικό κλισέ, σαν της θερμοτυπίας, όπου εφαρμόζεται το μελάνι και μεταφέρεται στο χαρτί με πίεση.

Γιατί να επιλέξω Εκτύπωση Letterpress - Βαθυτυπία;

Το εκτυπωτικό αποτέλεσµα της εκτύπωσης Letterpress έχει ιδιαίτερη αισθητική και ύφος πολυτελείας, τόσης όσης αξίζει στην εταιρεία σας! Είναι απόλυτα εντυπωσιακό, πρωτότυπο, διαχρονικό και μοναδικό! Παραμένει ανεξίτηλο στο χρόνο, ενώ το βάθος που παίρνει το χαρτί από την πίεση της εκτύπωσης δίνει μια ωραία αίσθηση στην αφή. Θεωρείται κορυφαία επιλογή για όλους όσους θέλουν οι κάρτες τους να αποτελούν μικρά έργα τέχνης!

 

Τι επιλογές υπάρχουν στην Εκτύπωση Letterpress - Βαθυτυπία;

  • Χαρτί

Για την εκτύπωση Letterpress επιλέγουμε χαρτί τουλάχιστον 1mm (για μια πιο ρεαλιστική σύγκριση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πάχος 3 τυπικών επαγγελματικών καρτών). Συνήθως επιλέγεται το χειροποίητο βαμβακερό χαρτί (640γρ) με ανάγλυφη επιφάνεια, για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

  • Χρώμα

Οι εκτυπώσεις που εφαρμόζονται είναι βαθυτυπία στο χρώμα του χαρτιού (χωρίς μελάνι δηλαδή), μονόχρωμα ή δίχρωμα. Να επισημάνουμε επίσης πως τα στοιχεία της εκτύπωσης είναι όλα "πλακάτα", δηλαδή δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην δύναμη ενός χρώματος όπως μπορούμε να κάνουμε σε μια οποιαδήποτε εικόνα που εκτυπώνεται με διαδικασία offset, άρα για παράδειγμα ένα στοιχείο μπορεί να είναι μαύρο ή και όχι. Δεν μπορεί να είναι μια απόχρωση του μαύρου. Μπορεί να τυπωθεί γκρι... αλλά θα τυπωθεί ως δεύτερο χρώμα!

 

 

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!