Εκτύπωση Καρτολίνας

Εκτύπωση Καρτολίνας

Τι είναι η Εκτύπωση Καρτολίνας και σε τι χρησιμεύει;

Η Καρτολίνα είναι ένας πολύ όμορφος, κομψός, αλλά και εντυπωσιακός τρόπος να προβάλλετε άμεσα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προσφορές σας ή ο,τιδήποτε άλλο θέλετε να προωθήσετε.

 Οι Καρτολίνες προορίζονται κυρίως για εσωτερική χρήση και είναι κατάλληλες για βιτρίνες καταστημάτων, εκθεσιακούς χώρους και άλλα σημεία πωλήσεων.

Τι επιλογές υπάρχουν στην Εκτύπωση Καρτολίνας;

 Στην QPS παρέχουμε Καρτολίνες άριστης ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε Καρτολίνες σε διάφορα στυλ και διάφορα μεγέθη.

 Τυπωμένες στο καλύτερο χαρτί από πλευράς φωτεινότητας και αποφυγής "κιτρινίσματος", αποδίδονται με τον καλύτερο τρόπο τα εικαστικά σας. Σε συνδυασμό με πλαστικοποίηση Γυαλιστερή ή Ματ ή και με τη χρήση Τοπικού UV θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα.

 Οι Καρτολίνες & τα DisplayBoards τυπώνονται σε χαρτί 350 γραμμαρίων και λαμινάρονται σε χαρτόνι ευρωπαϊκό 2 χιλιοστών.

 Η εκτύπωση γίνεται πάνω σε ειδικό αφρώδες υλικό 10mm με βάση από χαρτόνι πτυσσόμενο για εύκολη αποθήκευση της Καρτολίνας.


Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!