Αυτοκόλλητα Σμάλτου

Αυτοκόλλητα Σμάλτου

Τι είναι η Εκτύπωση Αυτοκόλλητων Σμάλτου;

Τα Αυτοκόλλητα Σμάλτου αποτελούνται από ένα υλικό που ονομάζεται «ρητίνη πολυουρεθάνη», πάνω στο οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί Εκτύπωση οποιουδήποτε επιθυμητού εικαστικού. Στην ουσία πρόκειται για ψηφιακά αυτοκόλλητα, τα οποία έπειτα από περιγραμμική κοπή στο επιθυμητό σχέδιο, επιστρώνονται με ένα παχύ στρώμα υλικού, με τη ρητίνη πολυουρεθάνη. Ως αποτέλεσμα, το γνωστό σε όλους μας Αυτοκόλλητο Σμάλτου, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό!

Γιατί να επιλέξω τα Αυτοκόλλητα από Σμάλτο;

Τα Διαφημιστικά Αυτοκόλλητα Σμάλτου χάρη στο ιδιαίτερο υλικό τους, διαφέρουν κατά πολύ από τα συνηθισμένα Αυτοκόλλητα. Xρησιμοποιείστε το αντί του κλασικού αυτοκόλλητου για μεγαλύτερη αντοχή και αναβαθμισμένη αισθητική.

Εξάλλου, αποτελούν έναν από τους πιο μοντέρνους τρόπους προβολής με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο. Αντέχουν σε όλες τις εξωτερικές συνθήκες, ήλιο, νερό, σκόνη κ.α.

Μπορείτε να προβάλλετε την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας έξυπνα, επιτυχημένα και πολύ αποδοτικά!

Τι επιλογές υπάρχουν στα Αυτοκόλλητα Σμάλτου;

Τα Αυτοκόλλητα Σμάλτου μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε διάσταση και σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε. Παράγονται από πολύ μικρές ποσότητες έως χιλιάδες και χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό χρωμάτων.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής σε μεταλλικά χρώματα, ή διαφανές, ασημένιο και χρυσό αυτοκόλλητο σε διάφορες παραλλαγές (καθρέπτης, inox, ματ, βινύλιο)

Εφαρμόζονται τέλεια σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Ενδεικτικές εφαρμογές

Ως Tαυτότητα σε:

  • Έπιπλα
  • Μηχανήματα
  • Είδη συσκευασίας
  • Τηλεοράσεις
  • Ηλεκτρικές συσκευές
  • Υπολογιστές
  • Οθόνες
  • Έντυπα
  • Folder
  • Hχεία κ.λ.π.

Δώστε ταυτότητα στα προιόντα σας. Χρησιμοποιείστε το διακριτικό και κομψότατο ανάγλυφο αυτοκόλλητο σμάλτου με την επωνυμία και τα στοιχεία της εταιρείας σας.

 

 

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!