Κύβος Σημειώσεων

Κύβος Σημειώσεων

Τι είναι η Εκτύπωση σε Κύβο Σημειώσεων;

Πρόκειται για Εκτύπωση Λογοτύπου, Στοιχείων Επικοινωνίας και λοιπών επιθυμητών εικαστικών επάνω σε κύβο σημειώσεων. Ο κύβος σημειώσεων στον οποίο προβάλλεται η εταιρεία, συμπεριλαμβάνει χαρτάκια σημειώσεων με ή χωρίς εκτύπωση το λογότυπο της εταιρείας.

Γιατί να επιλέξω την Εκτύπωση σε Κύβο Σημειώσεων;

Ο διαφημιστικός κύβος σημειώσεων είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο προβολής, το οποίο ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε φιλοσοφία. Είναι απόλυτα χρηστικό και η διάρκεια της διαφημιστικής σας προβολής είναι εγγυημένη. Έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε τι ακριβώς θέλετε να προβάλετε επάνω στον κύβο και να ξεχωρίσετε άμεσα! Είναι μοναδικό δώρο για τους πελάτες σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κρατήσουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο γραφείο τους, με αποτέλεσμα η προβολή σας να είναι συνεχής και καθημερινή!

 

 

 

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!