Σουβέρ PVC

Σουβέρ PVC

Όπως όλα τα Σουβέρ, έτσι και τα Σουβέρ από PVC, αποτελούν απαραίτητο προϊόν για ένα σωστό σερβίρισμα, με σεβασμό στον πελάτη και στις διεθνείς υγειονομικές αρχές.

Τι είναι η Εκτύπωση σε Σουβέρ PVC;

Πρόκειται για Εκτύπωση Σουβέρ, τα οποία όμως δεν είναι εκτυπωμένα σε χαρτί ή σε πολύφυλλα απορροφητικά χαρτιά, αλλά σε ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, σε υλικό PVC. Μπορούν να αναγράφουν επάνω το λογότυπο της επιχείρησής σας, μια φωτογραφία ή όποιο άλλο εικαστικό επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξω την Εκτύπωση σε Σουβέρ PVC;

Η Εκτύπωση σε Σουβέρ PVC εγγυάται την μακροβιότητα του διαφημιστικού σας μέσου. Σε αντίθεση με Σουβέρ μίας χρήσης, η Εκτύπωση σε Σουβέρ PVC θα αποτελέσει την πιο οικονομική, χρηστική και αποτελεσματική προβολή σας. Τα διαφημιστικά σουβέρ προβάλουν και γνωστοποιούν την επωνυμία σας, ενώ ο αποδέκτης της διαφήμισης από ένα σουβέρ με πετυχημένο λογότυπο ή σήμα, συχνά μπορεί να το κρατήσει μαζί του.

 

 

 

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!